Ons verhaal

“Een bepaalde rust in het zeer hectische werk dat we doen, professionaliteit en gebondenheid met de regio, dat is wat Vevon speciaal maakt”.

Vevon is op 8 november 2021 overgenomen door de Work Zone Safety Group (wzsgroup.com). De WZS Group is ’s werelds grootste speler op het gebied van verkeersvoorzieningen. WZS Group is ontstaan door een combinatie van 4 leidende bedrijven binnen deze branche: Ramudden (Zweden, Noorwegen, Finland, Estland en Canada), Chevron TM (Verenigd Koninkrijk), AVS (Denemarken, Duitsland en Letland) en Fero (België).

Ondersteunend door de investeringsmaatschappij Triton heeft WZS Group de ambitie om naast verkeersvoorzieningen ook wereldwijd de leidende nummer één te worden op het gebied van verkeersveiligheid én verkeerssystemen.

Sinds 1999.

De veiligheid voor de weggebruiker en de wegwerker staat bij onze werkzaamheden altijd voorop.

Vanaf de initiatieffase adviseren we de opdrachtgever, werken we complete verkeersplannen uit en vervolgens plaatsen en onderhouden we de tijdelijke verkeersvoorzieningen. Bij het opstellen van de verkeersplannen proberen wij een optimale doorstroming van het verkeer te bereiken waardoor het ongemak voor de weggebruiker tot een minimum wordt beperkt.

De weg vrijmaken naar projectaanpak met visie

Tijdelijke verkeersvoorzieningen. Een complex werkterrein dat een duidelijke kwaliteitsaanpak verlangt. Vevon komt daarin tegemoet met een visie waarin meerwaarde voorop staat. In elke fase zorgen we ervoor dat we onderscheidend zijn in inbreng. Door een bredere kennis en grotere inzet bij de advisering in verkeersmaatregelen en voorzieningen zorgen we altijd voor net iets extra’s.

Voorsprong door technologie

Door het gebruik van geavanceerdere hard- en software en meer betrokken ontwerpers, nemen we een voorsprong op onze concurrenten.

We hanteren onze eigen kwaliteitsnormen, die verder gaan dan de bestaande kwaliteits- en veiligheidsnormen, doordat we zorgvuldiger te werk gaan bij aankoop, beheer en opslag van onze verkeersmaterialen. Een visie van meerwaarde die we koppelen aan een uiterst scherpe prijsstelling. Op deze manier geven wij inhoud aan een betrouwbare samenwerking over een lange periode.

Kwaliteit vanaf het eerste moment

Dat we voor kwaliteit willen gaan, wisten we al vanaf het moment dat we in 1999 begonnen. We leggen het accent op veiligheid en efficiëntie en daardoor kunnen we altijd concurreren op een goed prijsniveau. Zo werken onze engineers, voordat ze aan het werk gaan, een compleet gedetailleerd plan uit dat naadloos aansluit bij bestek, wensen en voorwaarden. 

Kwaliteit die zich in dezelfde mate uitstrekt tot het werkvak. Het verladen, de plaatsing en het onderhoud van de gewenste voorzieningen gebeurt onder strikte controle en exact volgens het bestek en voorschriften.

Oog voor details in veiligheid

Wat voor ons telt is veiligheid van het kleinste detail tot een goed doordacht ontwerp. Onze ontwerpers zien met eigen ogen hoe de situatie ervoor staat in het werkvak. Een unieke werkwijze die het werk vereenvoudigt en de veiligheid bevordert. De combinatie van de C.R.O.W. publicatie 96a en 96b richtlijnen, onze hoge standaard aan eigen normen en waarden zorgen voor een zorgvuldig uitgedacht ontwerp dat zijn doel treft.

Onze mensen blijven up to date door regelmatige training op voorschriften en regelgeving. Op deze manier werken we veilig met mens en materieel volgens de laatste trents.

Flexibiliteit, Vevon

Onze kracht is onze omvang. Groot genoeg om elk verkeersproject aan te kunnen, flexibel genoeg om mee te werken. We werken op het gewenste tempo en onze afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen, en we zeggen vooral wat we doen. Communicatie is essentieel.

Vevon staat voor een enthousiast team van experts, elk up-to-date geschoold en met jaren lange ervaring. Een team met waardes als korte communicatielijnen en inlevingsvermogen. We denken met onze opdrachtgevers mee en adviseren waar nodig is. Zo geven we onze projecten persoonlijke meerwaarde. Dit resulteert in snelheid en efficiency in advisering, kunnen inspelen op nieuwe voorschriften en probleem-oplossend werken waar nodig.

Voorrang voor veiligheid

Veiligheid, Ontwerp, Details.

Telefoonnummer

+31(0)13-2132202

E-mail

info@vevon.nl

Hoofdkantoor

Castorstraat 13, 5047 RC Tilburg

Over ons

Vanuit onze vestigingen in Tilburg (tevens hoofdkantoor), Alphen a/d Rijn, Goes, Velddriel en Wessem worden onze werkzaamheden geïnitieerd, gecoördineerd en gerealiseerd. Ons werkgebied is geheel Nederland. 

Volg ons op LinkedIn & Facebook

Copyright © Branding in Motion.